kitten informatie

Onze kittens groeien op in een huiselijke omgeving. Vanaf ongeveer 3 weken mogen ze in de woonkamer verblijven samen met onze andere katten. Dan kunnen ze zelf hun grenzen opzoeken en vrij rondlopen als ze hier klaar voor zijn. Hierdoor worden ze goed gesocialiseerd en kunnen ze wennen aan alledaagse geluiden, zoals de stofzuiger, televisie, wasmachine etc.

Wanneer u een kitten bij ons reserveert wordt u vanaf de geboorte elke week op de hoogte gehouden over de ontwikkeling van de kitten door middel van foto’s en video’s op onze facebookpagina. Na ongeveer 12 weken mogen de kittens naar hun nieuwe eigenaar. Voordat ze naar hun nieuwe eigenaar gaan, worden ze 2 keer ingeënt, 3 keer ontwormd en evt. gechipt. Verder krijgen de kittens een paspoort en een kittenpakket mee. Ze worden verkocht met een contract en krijgen een stamboom van Neocat.

 Verder:

- U kunt een bezoekje komen brengen aan de kittens vanaf 4 weken.

- Een reservering kan alleen gedaan worden na een bezoek.

- Zodra een aanbetaling is gedaan krijgt u de koopcontract via de mail. Het ondertekenen van het contract wordt pas gedaan bij   het ophalen van de kitten.

- Het restantbedrag wordt bij het ophalen van de kitten voldaan. 


Kitten reserveren:

Onder het kopje “beschikbaar” kunt u meer informatie vinden over de geplande nestjes en beschikbare kittens. Als u geïnteresseerd bent in een kitten, dan kunt u ons een e-mail sturen met daarin uw voorkeur. Vervolgens kunt u een kitten reserveren na een bezoek, hierbij dient een aanbetaling te worden gedaan. Als er geen kittens beschikbaar zijn op het moment, dan is het mogelijk u vrijblijvend op onze wachtlijst te plaatsen. Dit betekent dat u voorrang krijgt op het volgende nestje. Voor meer vragen of informatie kunt u altijd contact opnemen met ons.